Een taxi in Woerden en omgeving

Scherpe tarieven
Korte én lange ritten
Pin- én creditcard

Heeft u weleens een taxi nodig vanuit of naar Woerden? Gaat u binnenkort op reis of moet u regelmatig in Utrecht zijn voor uw werk? Dan is Taxi Service Leidsche Rijn – gevestigd in De Meern – een uitstekende keuze! U profiteert bij ons van uitstekende service én scherpe tarieven. Zo komt u altijd veilig op uw gewenste bestemming aan zonder de hoofdprijs te betalen.

Wilt u een taxi boeken?

Home » Taxi Woerden

Ontdek de uitgebreide service van onze taxi van en naar Woerden

U kunt bij ons terecht voor een rit in de taxi van A naar B in de omgeving van Woerden en regio Utrecht. Daarnaast is het ook mogelijk om met onze taxi schoolvervoer, zakelijk vervoer, ouderenvervoer of rolstoelvervoer te organiseren vanuit Woerden. Hierdoor kan iedereen bij ons rekenen op een veilige rit. We vervoeren groepen tot en met acht personen en staan bekend om onze beleefde, veilige én betaalbare service.

Wilt u meer weten over ons taxibedrijf? Neem dan contact met ons op

Wilt u ook van onze taxi uit De Meern gebruikmaken en woont u in de omgeving van Woerden? Neem dan contact met ons op om uw taxi te reserveren. Onze taxicentrale is 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar. Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 030 75 19 335 of een e-mail te sturen naar info@taxiserviceleidscherijn.nl. Betaal met pin of met allerlei verschillende creditcards. Zo hoeft u zich niet naar een pinautomaat te haasten voorafgaand aan uw rit.

Online boeken

Totaal afstand 0 km
Totale tijd 0 u 0 M
Kies een voertuig
Kies ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Boekingoverzicht
Voer contactgegevens in Boek nu

Bedankt voor je bestelling

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Betaal via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.


030-75 19 335


06-10 144 102


06-38 587 708


Info@taxiserviceleidscherijn.nl

TAXI SERVICE LEIDSCHE RIJN
ST. JANSPLAAT 4
3453 SG DE MEERN