Wij zijn een professionele taxibedrijf in Nederland en zijn in het bezit van een taxikeurmerk. Wij zijn representatief en verzorgen vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Taxi Service Leidsche Rijn

Redelijke prijzen

Vertrouwen

Veiligheid

Op tijd

Respect

Professionele chauffeurs

Image

Taxi Service Leidsche Rijn

Meer dan alleen een rit van A naar B

1

Wij verzorgen de klassieke straat taxi rit, school vervoer, kinderzitjes en MaxiCosi’s, ouderen (zorg) vervoer en rolstoel vervoer

2

Naast de klassieke straat taxi rit verzorgen wij ook school vervoer, Wij beschikken ook kinderzitjes en MaxiCosi’s met Isofix sluiting! ouderen(zorg) vervoer en rolstoel Vervoer.

3

Wij zijn actief in binnenstad en buitenstad Utrecht en richten ons op contract vervoer, taxi personen vervoer en directie vervoer.

4

Taxi Service Leidsche Rijn kan tot en met 8 personen vervoeren en accepteert PIN en alle soorten creditcards. Daarnaast bieden wij inwoners van Midden-Nederland vaste scherpe Schiphol tarieven.

5

Onze centralisten zijn 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar. Kortom, taxiservice zoals het ooit bedoeld is: beleefd, veilig, én betaalbaar.

6

Wist u dat wij altijd in de regio Leidsche Rijn Utrecht een taxi binnen 5 tot 10 minuten sturen?

Taxi van De Meern

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Service Leidsche Rijn, gevestigd in De Meern en werkzaam in de gehele regio Utrecht. U profiteert niet alleen van scherpe tarieven, maar ook van uitgebreide, betrouwbare service en uitstekende diensten. U reist bij ons namelijk niet alleen van A naar B, maar schakelt ons ook in voor andere diensten, zoals onder andere schoolvervoer of rolstoelvervoer. Daarom kan iedereen die in de buurt van Utrecht Leidsche Rijn woont een taxi bij ons bedrijf in De Meern boeken!

Reis met onze taxi van De Meern tot aan Utrecht Leidsche Rijn én daarbuiten


Onze taxi is in te schakelen voor verschillende soorten vervoer in regio Utrecht: van Leidsche Rijn tot aan De Meern én daarbuiten. Denkt u hierbij aan:
Klassieke rit;
Zakelijk vervoer;
Schoolvervoer;
Vervoer van en naar Schiphol;
Ouderen(zorg)vervoer;
Rolstoelvervoer;

Boek een rit
Image

Vertrouwd door

+5000

Bel 24-uurs service beschikbaar

Bel nu en reserveer
onze taxi voor uw volgende rit

Kies uw taxi
Begin Chat
Hulp nodig? | Need Help?
Welkom 👋
Hoe kan ik u helpen?

Welcome 👋
How can I help you?