Taxi Service Leidsche Rijn is een professionele taxibedrijf in Utrecht en zijn in het bezit van een taxikeurmerk. Wij zijn representatief en verzorgen vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Over ons

Redelijke prijzen

Vertrouwen

Veiligheid

Op tijd

Respect

Professionele chauffeurs

De snelste manier om online een taxi te boeken in Utrecht. Wat is de snelste manier om online een taxi te boeken in Utrecht?

Een taxi boeken in Nederland is zowel bij de lokale bevolking als bij de toeristen zeer vertrouwd, omdat je in Nederland zoals in andere landen geen taxi op straat kunt aanhouden, maar liever naar privé taxistandplaatsen in de buurt van luchthavens gaat.

Maar als u snel ergens heen of weer moet, zoals Schiphol, het treinstation Utrecht of een zakelijke bijeenkomst, kunt u het beste online een taxi boeken bij een taxibedrijf, omdat dit ervoor zorgt dat uw tijd, geld en stiptheid worden bewaard in uw agenda.

Online een taxi reserveren is een ideale oplossing als u in een van de grote Nederlandse steden zoals Utrecht wilt reizen en op zoek bent naar een veilig, comfortabel en voordelig vervoermiddel.

Voordelen van een taxi reserveren bij Taxiservice Leidsche Rijn

Hier zijn 8 redenen om bij een bezoek aan Nederland en de steden Utrecht een taxi te bestellen bij Taxi Service Leidsche Rijn:

1. Professionaliteit en betrouwbaarheid

Alle chauffeurs van Taxi Service Leidsche Rijn zijn gediplomeerde en professionele chauffeurs en zorgen ervoor dat u op tijd op de door u aangewezen locatie bent. en u helpen bij het in en uit de auto dragen van uw bagage.

2. Service de klok rond

Taxidiensten vanuit Leidsche Rijn zijn zeven dagen per week bereikbaar, ook op jaarlijkse feestdagen. Dit is om ervoor te zorgen dat privétaxi’s op elk moment beschikbaar zijn voor u en degenen om wie u geeft.

3. Verschillende boekingsmethoden

Online een taxi reserveren is een moderne en snelle manier, maar veel klanten voelen zich geruster door te bellen met woordvoerders van taxibedrijven en ons team van Taxi Service Leidsche Rijn staat altijd voor u klaar!

4. Kies je gewenste betaalmethode

U kunt een taxi in Leidsche Rijn veilig, snel en gemakkelijk betalen met alle soorten creditcards of betaalmethoden op afstand, zoals Tikkie en Apple Pay.

5. Redelijke prijzen

Taxidiensten vanaf Leidsche Rijn lijken misschien duurder dan een taxi bestellen bij een halte. Maar de waarheid is dat online een taxi boeken bij een taxibedrijf veel goedkoper is dan een openbare taxi. Omdat de kosten van het bestellen van een privétaxi inclusief bezorgkosten zijn, naast andere diensten, zoals bagagevervoer en gratis internet.

6. Volledig uitgeruste cabines

Onze auto’s zijn uitgerust met de nieuwste voorzieningen, zoals gratis wifi internet, mineraalwater en ze zijn ook uitgerust met een rolstoellift om rolstoelgebruikers te vervoeren en hun comfort te garanderen. Dit alles zonder extra kosten te betalen!

7. Is uw groep groot? Maak je geen zorgen!

U denkt misschien dat taxidiensten beperkt zijn tot het vervoeren van 3-4 personen. Maar Taxi Service Leidsche Rijn biedt vervoersdiensten voor passagiersgroepen tot 8 personen zoals gezinnen, zakelijke en toeristische teams, in Mercedes V auto’s die comfort en luxe combineren.

8. Gratis annuleren

Uw plannen kunnen veranderen en het kan zijn dat u uw vlucht moet annuleren, en bij Leidsche Rijn begrijpen we dat dit kan gebeuren, daarom bieden wij gratis annuleren binnen 24 uur aan.

Soorten taxidiensten van Leidsche Rijn

Taxi Service Leidsche Rijn biedt diverse taxidiensten aan particulieren en bedrijven en zakelijke klanten.

1. Vervoer tussen steden

Veel taxibedrijven verlenen hun diensten alleen binnen hun eigen regio. Maar de taxidiensten van Leidsche Rijn vervoeren zowel binnen als buiten de steden van de Otterbuurt.

2. Luchthaventransfers

Leidsche Rijn zal bij u zijn voordat u op de luchthaven aankomt, want wij bieden luchthaventransfers aan, evenals een gratis wachttijd van 60 minuten nadat uw vlucht is geland.

Als u op zoek bent naar een taxiservice voor luchthaventransfers, zal de chauffeur 15 minuten lang op u wachten. En u zult een van onze medewerkers op de luchthaven op u wachten met een bord dat u welkom heet.

3. Schoolvervoer

Taxiservice Leidsche Rijn verzorgt schoolvervoer voor scholen gedurende het hele semester of alleen op bepaalde dagen. 

Over ons

Hoe boekt u een taxi bij Taxi Service Leidsche Rijn

U kunt binnen enkele minuten online een taxi reserveren via de website van Leidsche Rijn, door deze stappen te volgen:

  • Vul je ritgegevens in:

Zoals de datum en tijd van de rit, de locaties waar de taxi u ophaalt en de exacte bestemming van de rit. Als u niet zeker bent van uw exacte aankomsttijd, kunt u aanvullende informatie invoeren, zoals een extra wachttijd.

  • Selecteer het voertuigtype

Kies het type taxi waar u de voorkeur aan geeft en op basis van het type reis en het aantal passagiers kunt u eersteklas auto’s kiezen, zoals Mercedes S, of BMW-auto’s die geschikt zijn voor ritten van en naar de luchthaven, en meer.

  • Voer uw contactgegevens in

We zullen u vragen om bepaalde contactgegevens in te voeren, zoals uw e-mailadres, om uw boeking te bevestigen en u het boekingsoverzicht te sturen.

  • Download het boekingsoverzicht

Na bevestiging van uw reservering ontvangt u een bestand met al uw ritgegevens, zoals de naam en het telefoonnummer van de chauffeur en het type en nummer van het voertuig. U dient dit dossier te bewaren, aangezien het zeer belangrijk is voor de veiligheid van uw vlucht.

Boek uw rit van tevoren om ervoor te zorgen dat u tegen een vaste prijs op de snelste en meest efficiënte manier van A naar B komt!

Taxi van De Meern

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Service Leidsche Rijn, gevestigd in De Meern en werkzaam in de gehele regio Utrecht. U profiteert niet alleen van scherpe tarieven, maar ook van uitgebreide, betrouwbare service en uitstekende diensten. U reist bij ons namelijk niet alleen van A naar B, maar schakelt ons ook in voor andere diensten, zoals onder andere schoolvervoer of rolstoelvervoer. Daarom kan iedereen die in de buurt van Utrecht Leidsche Rijn woont een taxi bij ons bedrijf in De Meern boeken!

Boek een rit
Image

Vertrouwd door

+5157
Begin Chat
Heeft u een vraag?
Welkom 👋
Hoe kan ik u helpen?
Bij geen gehoor kunt u bellen naar: 06-38587708