Een zakelijke taxi in regio Leidsche Rijn

Scherpe tarieven
Korte én lange ritten
Pin- én creditcard

Zoekt u een zakelijke taxi in de omgeving van Leidsche Rijn? Dan schakelt u Taxi Service Leidsche Rijn, gevestigd in De Meern, in. Wij weten als geen ander dat stiptheid, beleefdheid en een representatieve chauffeur van groot belang is voor uzelf en uw bedrijf. Een prettige ervaring in het vervoer van uw klanten of directie zorgt vaak als voor een ontspannen start van de dag. Geef daarom uw zakelijk vervoer met een gerust gevoel aan ons uit handen.

Wilt u een taxi boeken?

Home » Zakelijke taxi Leidsche Rijn

Ontdek de voordelen van onze zakelijke taxi in regio Leidsche Rijn

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze zakelijke taxi in regio Leidsche Rijn voor uw klanten of directievervoer, dan profiteert u van vele voordelen. Zo hanteren we scherpe tarieven en bieden we een uitgebreide service aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gezelschappen tot en met acht personen te vervoeren en om met pin of andere creditcards te betalen. U laat ook eenvoudig uw zakelijk vervoer op een eigen rekening plaatsen. We rijden in de gehele regio Utrecht – waaronder van en naar Harmelen en Breukelen – en gaan zowel binnen als buiten het stadscentrum. Zo combineert u eenvoudig langere ritten van en naar Schiphol met een kort ritje in de binnenstad.

Reserveer uw zakelijke taxi en ontdek onze uitgebreide service

U plaatst op verschillende manieren uw reservering voor onze zakelijke taxi in de omgeving van Leidsche Rijn. Vul ons contactformulier in, bel naar ons bedrijf in De Meern via 030 75 19 335 of stuur een e-mail naar info@taxiserviceleidscherijn.nl. Onze taxicentrale is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Online boeken

Totaal afstand 0 km
Totale tijd 0 u 0 M
Kies een voertuig
Kies ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Boekingoverzicht
Voer contactgegevens in Boek nu

Bedankt voor je bestelling

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Betaal via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.


030-75 19 335


06-10 144 102


06-38 587 708


Info@taxiserviceleidscherijn.nl

TAXI SERVICE LEIDSCHE RIJN
ST. JANSPLAAT 4
3453 SG DE MEERN