Een taxi van of naar Harmelen

Scherpe tarieven
Korte én lange ritten
Pin- én creditcard

Als u binnenkort van A naar B moet reizen, dan schakelt u onze taxi in, die rijdt in de gehele omgeving van Harmelen en Utrecht. Taxi Service Leidsche Rijn – gevestigd in De Meern – biedt u uitstekende service aan en helpt u naar uw gewenste bestemming te reizen. Het is soms lastig om op het openbaar vervoer te vertrouwen of om een auto van een bekende te lenen, in het geval dat u zelf geen auto tot uw beschikking heeft. Gelukkig bieden wij daar een uitstekend alternatief voor!

Wilt u een taxi boeken?

Home » Taxi Harmelen

Een betrouwbare taxi van A naar B vanuit Harmelen

Als u van onze taxiservice gebruik wilt maken, dan profiteert u van vele voordelen. Zo hanteren we scherpe tarieven en kiest u uit diverse mogelijkheden om te betalen, zoals via pin of verschillende soorten creditcards. Zo hoeft u nooit te stressen of u wel over het juiste pasje beschikt als u bijvoorbeeld terugkomt van een zakenreis. Daarnaast is het mogelijk om ouderenvervoer, schoolvervoer of bijzonder vervoer te regelen via onze taxiservice. Zo kunnen we altijd iedereen vervoeren. We vervoeren met onze taxi groepen tot en met acht personen in Harmelen en regio Utrecht.

Plaats uw reservering en ervaar het gemak van onze taxiservice

Wilt u met onze taxi van of naar Harmelen reizen? Neem dan contact met ons op en plaats uw reservering. Ons bedrijf in De Meern is telefonisch bereikbaar via 030 75 19 335 of per e-mail via info@taxiserviceleidscherijn.nl. Profiteer van onze snelle en betrouwbare service en scherpe tarieven en reis ontspannen naar uw bestemming. Wij helpen u graag!

Online boeken

Totaal afstand 0 km
Totale tijd 0 u 0 M
Kies een voertuig
Kies ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Boekingoverzicht
Voer contactgegevens in Boek nu

Bedankt voor je bestelling

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Betaal via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.


030-75 19 335


06-10 144 102


06-38 587 708


Info@taxiserviceleidscherijn.nl

TAXI SERVICE LEIDSCHE RIJN
ST. JANSPLAAT 4
3453 SG DE MEERN