Een taxi in Breukelen en omstreken

Scherpe tarieven
Korte én lange ritten
Pin- én creditcard

Heeft u weleens een taxi nodig die u van A naar B brengt en woont u in Breukelen en omstreken? Dan is Taxi Service Leidsche Rijn, gevestigd in De Meern, een absolute aanrader. Bij ons bedrijf kunt u rekenen op een stipte taxiservice met diverse voordelen. Denkt u aan onder andere scherpe tarieven, verschillende betaalmogelijkheden en uitgebreide mogelijkheden voor vervoer. Voor een rit naar Schiphol, schoolvervoer, ouderenvervoer, zakelijk vervoer of particulier vervoer kunt u altijd bij ons terecht!

Wilt u een taxi boeken?

Home » Taxi Breukelen

Ervaar de prettige service van onze taxi in de omgeving van Breukelen

Als taxiservice, gevestigd in De Meern, begrijpen we als geen ander het belang van een vriendelijke en betaalbare service. Het is namelijk niet prettig om gestrest naar een bestemming te reizen. In onze taxi kunt u zich dan ook heerlijk ontspannen, terwijl onze chauffeurs u naar uw gewenste bestemming in de omgeving van Breukelen of andere plaatsen in regio Utrecht, zoals Woerden of Harmelen, brengen. Het is ook mogelijk om langere ritten naar Schiphol te boeken, maar ook voor een kleine rit naar de binnenstad van Utrecht schakelt u ons in. We vervoeren groepen tot en met acht personen.

Neem contact met ons op en boek uw taxi

Als u een taxi van of naar Breukelen wilt boeken, dan vult u eenvoudig ons contactformulier in. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar via 030 75 19 335 of per e-mail via info@taxiserviceleidscherijn.nl. We zijn 24/7en 365 dagen jaar bereikbaar! Ontdek de mogelijkheden en ervaar het gemak van ons taxibedrijf!

Online boeken

Totaal afstand 0 km
Totale tijd 0 u 0 M
Kies een voertuig
Kies ritgegevens Voer contactgegevens in
Kies een voertuig Boekingoverzicht
Voer contactgegevens in Boek nu

Bedankt voor je bestelling

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Betaal via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.


030-75 19 335


06-10 144 102


06-38 587 708


Info@taxiserviceleidscherijn.nl

TAXI SERVICE LEIDSCHE RIJN
ST. JANSPLAAT 4
3453 SG DE MEERN