Taxi Service Leidsche Rijn

Taxi vanuit De Meern

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Service Leidsche Rijn, gevestigd in De Meern en werkzaam in de gehele regio Utrecht. U profiteert niet alleen van scherpe tarieven, maar ook van uitgebreide, betrouwbare service en uitstekende diensten. U reist bij ons namelijk niet alleen van A naar B, maar schakelt ons ook in voor andere diensten, zoals onder andere schoolvervoer of rolstoelvervoer. Daarom kan iedereen die in de buurt van Utrecht Leidsche Rijn woont een taxi bij ons bedrijf in De Meern boeken!

Reis met onze taxi van De Meern tot aan Utrecht Leidsche Rijn én daarbuiten

Onze taxi is in te schakelen voor verschillende soorten vervoer in regio Utrecht: van Leidsche Rijn tot aan De Meern én daarbuiten. Denkt u hierbij aan:

Daarnaast verzorgen we ook kinderzitjes of Maxi-Cosi’s, zodat u samen met uw kind veilig met onze taxi reist. Wij rijden verder ook door de binnenstad van Utrecht. Diverse taxibedrijven bieden enkel hun diensten in de binnenstad óf de regio aan, maar bij ons kunt u hier allebei gebruik van maken. Het is mogelijk om een taxi tot en met acht personen aan te vragen, zodat u ook in grotere gezelschappen veilig op uw bestemming aankomt. Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar. Zo schakelt u altijd ons bedrijf in De Meern in voor uw aanvraag in Utrecht Leidsche Rijn of daarbuiten.

Neem contact met ons op voor uw aanvraag

Wilt u een taxi boeken bij ons bedrijf in De Meern voor uw rit van of naar Utrecht Leidsche Rijn of daarbuiten? Vul dan ons contactformulier in en profiteer van de vele voordelen. Zo is het mogelijk om zowel met creditcard als met pin te betalen, zodat u zich niet naar een pinautomaat hoeft te haasten. Ook hanteren we scherpe tarieven. Ontdek de uitgebreide service en stiptheid van Taxi Service Leidsche Rijn en arriveer veilig aan op uw bestemming!


030-75 19 335


06-10 144 102


06-38 587 708


Info@taxiserviceleidscherijn.nl

TAXI SERVICE LEIDSCHE RIJN
ST. JANSPLAAT 4
3453 SG DE MEERN